C/ Micer Mascó, 5 - 46010 Valencia
Tel. 96 369 07 00 - Email.colegio.calasanzval@escolapiosbetania.es

JA ESTEM EN FALLES!
14 Març, 2018

JA ESTEM EN FALLES!

Avui hem gaudit d'un dia faller en el col·legi. Hem fet una ofrena a la Verge, visitat la falla construïda entre tots i finalment, hem acabat el dia amb una globotà i un berenar.


VISITA AL PASSADÍS DE INFANTIL
14 Març, 2018

VISITA AL PASSADÍS DE INFANTIL

Moltes gràcies a totes les famílies que heu participat en el muntatge i visita del passadís. L'equip d'infantil i tots els alumnes us ho agraïm de cor.


INVITACIÓ A VIURE LA PASQUA AMB LA COMUNITAT CRISTIANA ESCOLÀPIA
13 Març, 2018

INVITACIÓ A VIURE LA PASQUA AMB LA COMUNITAT CRISTIANA ESCOLÀPIA

Vos adjuntem el cartell amb els horaris de les celebracions al col·legi per al Diumenge de Rams i el Tridu Pasqual. Esteu tots convidats a les eucaristies i el sopar de la Vigília Pasqual. Vos esperem!


VISITA DE L
13 Març, 2018

VISITA DE L'EQUIP PROVINCIAL DE PASTORAL

Hui hem rebut la visita de l'Equip Provincial de Pastoral. Ens hem reunit els equips locals i l'Equip Directiu, per a valorar i millorar el nostre treball. Ens esperen grans projectes! 

 


EL PAS DEL TEMPS A EIP
9 Març, 2018

EL PAS DEL TEMPS A EIP

Ja estan ací la notícia i les fotos del projecte que duem a terme la setmana passada en Infantil i Primària! Amb un mateix eix en comú (El pas del temps) tots els cursos de 1r d'Infantil fins a 6é de Primària ens embarcarem en aquest ambiciós projecte, cada curs va triar el tema a tractar i van sorgir alguns tan interessants com la Prehistòria i l'evolució de la roda passant pels diferents tipus de vivendes, les etapes d'Egipte i Roma, passat, present i futur, la màquina del temps, els transports...


JORNADA DE PORTES OBERTES
8 Març, 2018

JORNADA DE PORTES OBERTES

Veniu a conéixer-nos! Podeu inscriure-vos en el següent formulari:

https://goo.gl/forms/YsdH09CxaOazLALg2

Vos esperem!


ASSEMBLEA COL·LEGIAL DEL SÍNODE DE JOVES 2018
7 Març, 2018

ASSEMBLEA COL·LEGIAL DEL SÍNODE DE JOVES 2018

Divendres 2 de Març, un nombrós grup d'alumnes de 4t d'ESO i 1r i 2n de Batxillerat, acompanyats pels catequistes del Moviment Calassanç, celebràrem una Assemblea preparatòria per al Sínode dels Joves, convocat pel Papa Francisco en 2018. Enguany l'Assemblea Ordinària del Sínode de Bisbes, que se celebra a l'octubre a Roma, està dedicada a “Els joves, la fe i el discerniment vocacional”. L'Església vol posar-se al servei i a l'escolta dels joves i reflexionar sobre la seua missió evangelitzadora des d'ells, amb ells i per a ells. Amb aquest objectiu el Papa Francisco ha convidat els joves de tot el món a fer les seues aportacions i proposar preguntes que puguen ajudar als Bisbes en la seua reflexió. Molts joves de tot el món estan participant en aquesta iniciativa mitjançant assemblees, trobades i a través de les xarxes socials. http://www.synod2018.va/content/synod2018/es.html


VIATGE CULTURAL A MUNIC. CINQUÈ I ÚLTIM DIA
3 Març, 2018

VIATGE CULTURAL A MUNIC. CINQUÈ I ÚLTIM DIA

El nostre últim dia ha completat les activitats previstes en el viatge amb la visita guiada a l'estadi Allianz Arena, seu del Bayern de Munich.


VISITA DE L´EQUIP PROVINCIAL DE PEDAGOGIA
1 Març, 2018

VISITA DE L´EQUIP PROVINCIAL DE PEDAGOGIA

Hui ens han visitat Javier i Ana, de l´Equip Provincial de Pedagogia de Betània. Hem compartit inquietuds i reflexions sobre el treball amb noves metodologies, especialment l´Aprenentatge Basat en Projectes.


Concurs de Relat Cur Joves Talents
1 Març, 2018

Concurs de Relat Cur Joves Talents

El passat dissabte, 24 de febrero vuit alumnes de 2n ESO participareN en la 58ª edició del Concurs de Relat Cur Joves Talents patrocinat per Coca Cola amb 400 joves d´altres col.legis de la mateixa edat.


Calendari del Mes


Març 2018

LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Colegio San José de Calasanz - Escolapios Valencia Colegio San José de Calasanz - Escolapios Valencia Colegio San José de Calasanz - Escolapios Valencia Colegio San José de Calasanz - Escolapios Valencia Colegio San José de Calasanz - Escolapios Valencia

Colegio San José de Calasanz - Escolapios Valencia

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información AQUÍ.

ACEPTAR